Яскравою і жіночною постала популярна співачка Настя Каменських на новому фото, розміщеному на своїй сторінці в Instagram.

Виконавиця позувала в купальнику кислотного-рожевого кольору і похвалилася спокусливими формами. Кадр був зроблений у дворі будинку, в якому вона живе з Олексієм Потапенко.

У коментарях до посту одні фоловери обсипали її компліментами, інші – розкритикували за відвертість і також порекомендували задуматися про дитину.

Фотосесію в купальниках Настя Каменських організувала разом з близькою подругою і екс-дружиною музиканта Олексія Завгороднього Ганною Андрійчук:

Не обійшлося і без критичних зауважень на адресу фігури знаменитості, зокрема, про її "зайву вагу". Але при цьому сама артистка не раз говорила, що навчилася приймати себе з усіма недоліками.

"Нехай часто мені пишуть негативні коментарі і засуджують за вагу, засуджують, що я багато тренуюся, стежу за харчуванням, але все одно не відповідаю загальноприйнятим ідеалам 90-60-90. Але це не привід картати себе" - зізналася вона під час зйомок свого реаліті проекту "Дівчатка рулять" в сонячній Мексиці.

За словами знаменитості, скачки у вазі-це проблема з якою вона періодично стикається навіть незважаючи на те, що регулярно займається спортом і правильно харчується.

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських осоромилася через безглуздий фотошоп і нарвалася на критику злостивців.

Також наш портал розповів про те, що Настя Каменських показала зворушливе фото з покійним татом.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк здивувала фоловерів змінами в зовнішності і стала схожа на іншу відому співачку.