Експерти розповіли про те, що в Україну знову повернеться спека.

Так, синоптик Наталка Діденко розповіла про те, що на територію України знову повернеться спека.

На День Конституції, 28 червня, Україну поливає дощами, але вже у вівторок, 29 числа, в країну зайде антициклон на ім'я Afra, який витіснить дощі.

Про це у Facebook написавши синоптик Наталка Діденко.

"Практично повсюдно передбачається комфортна температура повітря протягом дня +24 + 29 градусів, на Закарпатті +28 + 32 градуси",- пише вона.

Однак Північно-східна частина України залишиться під впливом атмосферного фронту. Тому дощі з грозами, місцями шквали і град ймовірні в Сумській, Полтавській, Харківській, торкнуться Чернігівської, Черкаської та Київської областей. Локальні дощі можуть пройти також в Карпатах і в Прикарпатті.

Що стосується Києва, то 28 червня опадів чекати не доводиться. Погода буде нестабільною, але сильних дощів не буде. Зате буде хмарно.

Як розповіла Наталка Діденко, що цей тиждень в Україні буде не сильно спекотним. Градусники будуть показувати близько +28...+ 30 градусів тепла. Збільшення температури може бути тільки до кінця тижня. Але це збільшення буде тільки на пару градусів. Тому поки погода буде стабільною.

Варто сказати, що цього року погода вже принесла українцям багато сюрпризів. Зокрема, багато регіонів сильно постраждали від дощів. Але після настала дуже сильна спека, яка також вибила з сил багатьох українців. Адже температура повітря вдень на сонці могла досягати + 40 градусів. Так жарко було і минулого року. Але тоді страждали не тільки українці від високої температури, а й інші країни. Багатьом людям ставало погано.

Раніше Hyser писав про те, що експерти попередили, яка напасть наздожене світ вже незабаром.

Також писали, що синоптики розповіли про всі примхи погоди.

Нагадаємо, що синоптики розповіли, якою буде погода в липні.