Російське шоу-бізнесове співтовариство сколихнула новина про смерть відомого режисера і кліпмейкера Вадима Шатрова.

Він пішов з життя вночі 29 червня 2021 року у віці 45 років. У музиканта залишилася дружина і дочка. До слова, саме дружина Жанна Карабалаєва першою повідомила про трагедію.

"Сьогодні під ранок помер мій чоловік Вадим. Ураження легень 55%. Друзі, я перебуваю в незрозумілій для мене ситуації... Ковид прийшов в мою сім'ю і забрав у нас з Софі Вадима. Сказати, що я втрачена, нічого не сказати. Почула багато слів підтримки - дякую " - написала вона на своїй сторінці в соцмережі.

У Вадима Шатрова був підтверджений Covid-19. Режисер був госпіталізований нещодавно з ураженням 55% легенів. Він важко переносив захворювання і протягом останніх днів життя перебував у лікарні, звідки ділився подробицями лікування і сподівався, що впорається зі смертельним вірусом. Незадовго до смерті він опублікував пост, в якому заявив, що має намір боротися за життя до останнього: «якщо виживу — буде нове життя».

В якості режисера він також співпрацював з групами «Млин», «Анімація», «Сплін», «ДДТ» та іншими. Примітно, що останньою роботою Вадима Шатрова був кліп» спасибі " для співачки МакЅим, яка вже більше тижня в комі з ураженням 80% легенів.

За інформацією піар-менеджера артистки яни Богушевської, стан вокалістки оцінюється як стабільно важкий, а змін в кращу сторону поки не спостерігається. Крім того, за даними росЗМІ, ковідом госпіталізована і директор співачки Маргарита Соколова.

Раніше "Hyser" писав про те, що у співачки МакЅим, що знаходиться в комі знайшли ще одну небезпечну хворобу.

Також наш портал розповів про те, що Алла Пугачова поділилася з шанувальниками новиною про екстрасенсорні здібності.

Нагадуємо, що дочка Анастасії Заворотнюк зворушила соцмережі новим визнанням.