Оля Полякова опублікувала фото своєї дочки Маші з автоматом в руках. Фанати співачки не оцінили креатив і розкритикували Суперблондинку.

Оля Полякова влаштувала вечірку в кубинському стилі. На свято співачка запросила своїх зіркових друзів, серед яких були помічені Катя Осадча, Даша Астаф'єва, Соня Плакидюк та інші.

Для свята Оля вибрала лілове плаття з білою вишивкою. А її старша дочка Маша одягалася в жовту спідницю і сірий декольтований топ. Свій образ Полякова-молодша доповнила яскравим макіяжем, темними окулярами і квіткою в розпущеному волоссі.

У своєму мікроблозі Оля опублікувала фото Марії, яке обурило фанатів співачки. На знімку дівчина сидить в плетеному кріслі-коконі з автоматом в руках.

"Господиня картелю))», - коротко підписала знімок дочки Суперблондинка.

А в сторіс свого мікроблогу Оля опублікувала відео, на якому Маша стріляє з автомата.

Відзначимо, що Маша раніше займалася в модельному агентстві, тому їй не важко перевтілитися в «господиню картелю». Знімок вийшов досить правдоподібним.

Однак фоловери розкритикували Полякову за те, що вона дала в руки дочки зброю. Багато хто вважав, що образ «господині картелю» не підходить для юної дівчини, крім того, вони нагадали артистці, що зброя – це не іграшки.

Для свого свята Оля найняла музикантів, які грали кубинську музику, а також фотографа, який робив яскраві знімки. Гості вечірки весело провели час за коктейлями та запальними танцями.

Як повідомлялося раніше, Оля Полякова підтримала збірну України з футболу. Співачка записала мотивуюче відео топлес.

Hyser також писав, що Олю Полякову розкритикували за фотосесію в міні-бікіні. Суперблондинка похвалилася ідеальною фігурою.