Перемога збірної України над Швецією в 1/8 "Євро-2020" довела до сліз репера Потапа. Музикант не став приховувати емоцій.

Збірна України вчора подарувала масу позитивних емоцій всім українцям. Підопічні Андрія Шевченка в матчі 1/8 "Євро-2020" проти Швеції першими забили гол. Потім шведам вдалося зрівняти рахунок, але на останніх хвилинах доданого часу українці все ж вирвали перемогу. Тепер збірну України чекає зустріч зі збірною Англії в ¼ європейського турніру.

Багато зірок українського шоу-бізнесу вчора дивилися цей матч і вболівали за нашу збірну. Був серед зіркових уболівальників і репер Потап. У сторіс свого мікроблогу музикант опублікував відео, зняте в кінці матчу, коли стало зрозуміло, що Україна проходить далі.

"Красені, - каже Потап, не приховуючи емоцій. - Пацани, спасибі!».

За кадром чутно і голос Насті Каменських, яка, очевидно, вболівав за наших разом зі своїм чоловіком.

"Просто в шоці", - коментує те, що відбувається виконавиця.

Відзначимо, що перемога над Швецією стала історичною для збірної України, оскільки раніше нашій збірній з футболу жодного разу не вдавалося вийти в ¼ «Євро-2020». Тепер у суботу, 3 липня, наших хлопців чекає битва зі збірною Англії за вихід у півфінал. Обнадійливі успіхом збірної в цьому турнірі, фанати тепер сподіваються на те, що підопічним Андрія Шевченка вдасться пройти і англійців. Так що зовсім скоро фанатів чекає ще один видовищний матч і вибух емоцій. Сподіваємося, що позитивний.

Очевидно, зірки українського шоу-бізнесу продовжать вболівати за нашу збірну, надаючи їй моральну підтримку.

Як повідомлялося раніше, Оля Полякова оригінально підтримала збірну України з футболу перед матчем зі збірною Швеції. Співачка записала відео топлес.

Hyser також писав, що Настя Каменських розповіла, чому рідко бачиться з чоловіком.