Тіна Кароль поділилася з шанувальниками оригінальним відео. Зірка влаштувала фотосесію з живою змією, та ще й позувала повністю оголеною.

Українська співачка Тіна Кароль відрізнялася від інших зірок тим, що не спекулювала оголеними кадрами. Артистка навіть для концертів і фотосесій вибирала порівняно закриті і скромні вбрання, а про зйомки оголеною й мови не йшло. Не прикрашала зірка і обкладинки чоловічих журналів. Однак, схоже, щось в житті і в поглядах виконавиці змінилося.

Кароль вельми оригінально і відверто проанонсувала вихід своєї нової пісні «Красиво» і кліпу до неї. У своєму мікроблозі артистка опублікувала відеоанонс. У кадрі Тіна з'являється абсолютно оголеною, а одяг виконавиці замінює жовтий удав, який повзає по її оголеному тілу. Фанати не очікували такої відвертості від своєї улюблениці. Вони заінтриговані анонсом і з нетерпінням чекають прем'єри, яка відбудеться вже завтра, 1 липня.

Однак, варто відзначити, що не всім фоловерам зірки ідея зі змією і «оголеною» припала до душі. Багато хто розкритикував артистку за таку вільність.

"Уаааааау, це що за друга частина Ноченьки", " так..дійшла до ручки..вже так досексуальничалась..аж до наготи..А сексу не бачити..всередині холод..щоб показати..не треба грати", " Вооооооу ... несподіване і очікувано неймовірне. Дуууже чекаємо», «Охренеть», «чарівно», "Афігеть", - написали фанати під коротким відеороликом.

Як повідомлялося раніше, Тіна Кароль влаштувала собі відверту фотосесію в напівпрозорій сукні. Такого від артистки ніхто не очікував.

Hyser також писав, що Тіна Кароль зі скандалом перервала свій концерт в Одесі. Що сталося? Що так розлютило виконавицю?