Український шоумен Вадим Мічковський, більш відомий під своїм псевдонімом дядько Жора, знову вирішив відсвяткувати весілля.

Так, з'явилася інформація про його намір одружується вдруге на своїй дружині Наталії, з якою живе в шлюбі вже 20 років. Подружжя вирішило у 20 річницю шлюбу знову обмінятися обітницями, про що Вадим повідомив на своїй сторінці в Instagram.

комік дядя Жора вирішив вдруге одружитися, фото: ТСН

Таким чином, на честь свого "порцелянового весілля" телеведучий поділився старими фото з дня одруження і зазначив, що пара знову хоче пережити ті емоції. У своїх Instagram Stories шоумен показав частину своєї підготовки до другого весілля, а саме букет нареченої, який в цілому вийшов дуже ніжним.


Користувачі не залишилися осторонь і почали вітати щасливе сімейство з їх прекрасним святом. На думку більшості, вік цій парі навіть до лиця і вони, як і 20 років тому, виглядають дуже щасливими разом.

Примітно, що крім річниці сім'я відсвяткувала 30 червня і 15-річчя дочки Устини. За словами дядька Жори, її поява на світ стала найкращим подарунком для нього на 5-річчя їх з Наташею весілля. До слова, в сім'ї Вадима і Наталії вже підростає двоє прекрасних дочок - Уляна і Устина.


Раніше "Hyser" писав про те, що співачка Настя Каменських зізналася, чому майже не бачиться з Потапом.

Також наш портал повідомляв, що дочка Тіматі не злюбила його дівчину з "Холостяка".

Нагадуємо, що шоумен Гарік Харламов помітно змінився під час свого холостяцького життя.