Експерти пророкують повернення спеки на територію України

Не так давно українців вразили найпотужніші гроза. Синоптики попереджають, що на цих вихідних вони в черговий раз пройдуть по всій Україні, крім східної частини, де в неділю, 4 червня, очікується суха погода. Про це повідомляє iнформаційний портал "Факт".

Наприклад, в п'ятницю, 2 липня небо обіцяє бути ясним тільки в східній частині країни і в Криму. При цьому там буде досить жарко-термометри почнуть показувати близько 32 градусів спеки. Вночі ж температура коливатиметься від 17 до 19 градусів вище нуля. У столиці ж в цей день знову йтимуть спеки, супроводжувані спекою в 30 градусів тепла і нічною температурою в 19 градусів.

Повідомляється, що вдень 3 і 4 липня, тобто в суботу та неділю, температура буде варіюватися від 23 до 31 градусів тепла, вночі ж термометри покажуть від 12 до 21 градуса тепла.

На вихідних в столиці також повинна пройти гроза, і, незважаючи на це, температура буде досить високою — 27-29 градусів спеки. Вночі також буде досить тепло, оскільки синоптики пророкують від 17 до 19 градусів тепла.

Відомих український синоптик Володимир Деркач заявив, що в першій декаді липня погода буде не надто літньою, оскільки теплих днів буде не дуже багато, крім того існує ймовірність дощів. А ось вже друга декада може порадувати українців, оскільки погода буде теплою, але не спекотною. В кінці ж місяця існує ймовірність опадів, тому не дуже жарко буде і в останні десять днів липня.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українців попередили про те, що варто поберегти свої машини.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українцям розповіли, яка риба допомагає роботі серця.

Також "Hyser" писав, що мережа сумує за молодою зіркою популярних серіалів.