Таких людей як він у світі одиниці. Завжди життєрадісний, усміхнений, він був "живчиком", який запалював енергією всіх навколо. Ось тільки його життєва свічка не догоріла і половини.

Так, 1 липня стало відомо, що у Львові помер відомий український музикант Тарас Ших, який знайшов свою популярність після створення групи "Мері" з Віктором Винником.

Як відзначають друзі музиканта, чоловіка не стало напередодні, на 41 році життя, проте про причини цього горя для сім'ї всі мовчать. Також поки невідомо, коли відбудеться прощання і чин похорону.

Друзі, фанати і колеги залишають на його сторінці у Facebook слова прощання, глибокі співчуття і нерозуміння, чому це сталося.

"Новина про твою смерть здається безглуздою помилкою! Неможливо передати словами весь біль і печаль від розуміння, що тебе більше немає. Ти завжди будеш займати особливе місце в моєму серці. Сподіваюся Твоя світла душа знайшла спокій", - написала Ельжбета Суховецька.

"Повертайся до світла, світла душа!", "Не буде вистачати цих твоїх радісних очей і світла, яке було в них", "ти тепер прозорий, легкий, нічий. Долети до того, хто на горі", – залишають світлі спогади друзі музиканта в соц.мережа.

Крім того, що Тараса українці знали в першу чергу як засновника і гітариста групи "Мері", чоловік був ще й успішним менеджером і мав безліч проектів.

Так, саме він свого часу організовував святкування 750-річчя Львова, шоу Герта Гофа у Львівській опері та виступ Горана Бреговича.

Крім того, юрист за освітою Тарас Ших був артдиректором клубу "Пікассо", СЕО в ТРЦ" Либідь Плаза", засновником і директором маркетингового агенства повного циклу ТОВ" Меріленд-Т", а також співвласником франчазі ресторанів"Піца Челентано".

Варто відзначити, що Тарас Ших разом з Віктором Винником випустили два студійні альбоми за період спільної творчості - "Мерідіані" (2007) і "війни в прямому ефірі" (2010). А також вони зняли дев'ять кліпів.

Всього ж у творчому активі гурту-5 студійних альбомів:" Мерідіани"," війни в прямому ефірі"," Кулями Любов"," я z України","снайпери-Амури".

Раніше Hyser писав про те, що на 67 - му році життя зупинилося серце відомого українського вченого.

Також наш портал повідомляв, що зупинилося серце відомого українського хореографа, члена журі "Танців з зірками" Григорія Чапкіса.

Нагадавши, пішов з життя актор, який запам'ятався багатьом глядачам за фільмами про Супермена.