Голлівудські актори, лідери політичного Олімпу і навіть монарші особи - уникнути або відкупиться від наймасштабнішого захворювання за останній час не вдалося ще нікому. День за днем приходять невтішні вісті з лікарні в Комунарці.

Так, вже 11 днів у комі з 40-відсотковим ураженням легенів знаходиться російська співачка МакЅим, а сьогодні стало відомо, що компанію їй в інфекціонці склав актор і музикант Петро Мамонов. Про госпіталізацію знаменитості повідомила журналістам його дружина Ольга, пишуть росЗМІ.

"Він у Комунарці з коронавірусом нового типу, самопочуття погане, він вже п'ять днів перебуває в реанімації", - розповіла Ольга Мамонова.

За словами дружини артиста, перші ознаки коронавірусу у Мамонова стали проявлятися близько десяти днів тому. Однак до лікарів подружжя не поспішили, вирішивши, що вони зможуть побороти хворобу самостійно в домашніх умовах.

"Начебто ми збили температуру, начебто легше. А коли в неділю, 27 червня, взагалі дихати перестав, то ми в терміновому порядку викликали швидку" - згадує Ольга.

Лікарі негайно госпіталізували Петра Мамонова з підозрою на новий штамп вірусу з Уханя. Зараз музикант перебуває в лікарняному корпусі Комунарки у важкому стані в реанімації. За словами лікарів, ураження легень внаслідок коронавірусу становить близько 87% і ковід підтвердився.

Ольга Мамонова також сказала, що не знає, де міг заразитися її чоловік, так як останні тижні вони проводили з чоловіком в заміському будинку в Наро-Фомінську і світські заходи не відвідували.

Варто відзначити, що Петру Мамонову 70 років і він входить в особливу групу ризику по COVID-19. Більш того, восени 2019 року Мамонов потрапив до лікарні з інфарктом і переніс дві операції на серці.

Відзначимо, що Петро Мамонов отримав популярність в кінці 1980-х років як творець і фронтмен рок-групи "Звуки Му", але в останні десятиліття більш відомий як актор, який знявся в таких фільмах, як "Таксі-блюз", "ЦАР", "пил"і" Шапіто-шоу". А ось головна роль у фільмі "Острів" Павла Лунгіна і зовсім принесла йому безліч нагород.

Раніше "Hyser" писав про те, що стало відомо, як захиститися від небезпечного штаму "Дельта".

Також наш портал повідомляв, що Київ ризикує повернутися в" червону " зону карантину.

Нагадувати, ВООЗ готує світ до нової нищівної хвилі ковіда.