Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк опубліковала на свїй сторінці в Instagram новий знімок з колишнім холостяком Михайлом Заливако.

Фото вийшло дуже інтригуюче, адже Заливако опустився перед Лесею на одне коліно, зімітувавши пропозицію руки та серця.

"Коротко про сьогоднішній день. Боже як несподівано😁

P.s. Міша @kanyeeebear ти Зверху😌" (Орфографія збережена - прим. ред.), — так Леся Никитюк прокоментувала нове фото з екс-холостяком.

Для зйомок телеведуча вибрала сріблясте плаття с високим розрізом та наділа підбори. Вона стоїть з усмішкою та держе в руках табличку, де написано "Міша! Я согласна!".

Шанувальники веселої телеведучої одразу почали цікавитися, коли ж весілля. Деякі написали, що були би дуже раді, якщо це було б правдою.

"😂ой не смішіть. Не склався Заливако в проекті, як головний герой. Леся, не варто піарити такого, бо вже репутацію його не врятувати😂..👎", "Я один не знаю хто це ????", "Оо, жовта преса скоро підтягнеться 😂", "Вот это ноги…😍", "😂😂😂 вітаю❤️ коли весілля?😂", "Давайте вже новий офігєнний сезон❤️", "ООО як би це була правда то було б дуже крута пара дуже гарна пара, а так те що маємо те маємо🙄", "Жаль что это прикол) было бы круто) и чисто визуально и по статусу они друг-другу подходят)кто согласен поставьте лайк)))" (Орфографія збережена - прим. ред.), - пишут фолловеры.

Нагадаємо, що днем раніше Леся Нікітюк попозувала у своєму шикарному вбранні перед дзеркалом і зробила декілька селфі для своєї сторінки в Instagram. Телеведуча опублікувала три знімки своєї персони и четверту жартівливу, на якій чоловік несе на собі величезне дзеркало. На фото можна побачити, як йому тяжко тому, что предмет дійсно не маленький.

Раніше Hyser писав про те, що Леся Нікітюк зізналася, де знаходить найбільший заробіток.

Також Hyser повідомляв, що Леся Нікітюк розповіла фанатам про важливу подію цього літа.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк зізналася, де заробляє найбільше і це не Телебачення.