У Харкові син відомого депутата потрапив у ДТП, в якій постраждало двоє його дітей

У четвер, 1 липня, в Харкові син відомого депутат-Мільйонера з "опозиційної платформи - за життя" Олександра Фельдмана потрапив в дорожньо-транспортну пригоду, в якiй постраждало дві дитини. Про це повідомляє Telegram-канал "Віха".

Так, у своїх соціальних мережах Олександр Фельдман-молодший розповів, що потрапив в аварію. Telegram-канал же заявив, що є й інші постраждалі, а саме жінка і її дитина, які перебували в другій машині.

Зіткнення сталося в Харкові, на проспекті Науки. Зіткнулися два позашляховики-марки BMW і Range Rover. За кермом другого автомобіля і перебував син депутата разом з його дітьми. Як пізніше розповів сам Фельдман, одного з його дітей разом з нянею відправили до медичного закладу. Сам він в результаті зіткнення отримав синець і травмував плече.

У своїй заяві Фельдман спростував чутки і що під час аварії він не перебував у стані алкогольного сп'яніння і не є винуватцем дорожньо-транспортної пригоди, а також розповів, що разом з правоохоронцями відправився на огляд.

Нагадаємо, раніше в столиці сталося незвичайне ДТП: блискавка вдарила в автомобіль з людьми, в результаті чого його викинуло з проїжджої частини. Це сталося в ніч на середу, 30 червня в Київській області.

Повідомляється, що блискавка вдарила в рухому машину, в якій сидів чотири людини. Удар блискавки викинув автомобіль з траси, в результаті чого він врізався в дерево. В результаті інциденту автомобіль отримав значні пошкодження. Всі чотири пасажири автомобіля залишилися живі.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що під Києвом вантажний автомобіль протаранив автобус.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Київському морі сталася надзвичайна подія, яка забрала життя трьох людей.

Також "Hyser" писав, що у Миколаївській області сталася масштабна ДТП, яка забрала життя двох людей.