Знаменитий російський актор і зірка серіалу " кордон. Тайговий роман "Олексій Гуськов дав інтерв'ю журналісту Антону Красовському на YouTube-каналі "антоніми".

Артист розповів про те, як ставиться до свого потрапляння в базу «Миротворець», а також прокоментував своє ставлення до Криму.

Олексій Гуськов зазначив, що в Києві пройшла частина його дитинства, а також шкільні роки. Батько майбутньої зірки кінематографа був військовим льотчиком і загинув під час виконання службових обов'язків. З ранніх років Олексій мав слабкість до спорту, то в кінцевому підсумку, присвятив своє життя творчості.

Він зізнався, що дуже сумує за Україною, але давно її не відвідував. До слова, в'їзд на українську територію йому заборонений, оскільки він включений в базу «Миротворця».

Артист розповів, що особисто розмовляв з Володимиром Зеленським з цього приводу і тоді український гарант пообіцяв йому розібратися з цією ситуацією.

"Я зустрів його через місяць після вступу на посаду, він виходив з машини. Я сказав: "Володя, це морок, це Середньовіччя, ти цього не розумієш?». Він каже: "Так, я приберу цей сайт". Через місяць він і, правда, зник, але потім знову відновив свою роботу».

Крім того, Олексій Гуськов заявив, що Україна перетворювала Крим на «смітник», а РФ вкладає в півострів «колосальні кошти».

У своєму мікроблозі він також підробився фрагментом інтерв'ю:

Інтерв'ю актора викликало бурхливу реакцію в мережі: думки користувачів розділилися, в тому числі, після його заяв на політичну тему.

Раніше "Hyser" писав про те, що легендарний актор Петро Мамонов госпіталізований в терміновому порядку, а шанувальники моляться за його здоров'я.

Також наш портал розповів про те, що Христина Асмус показала людину, яка стала її провідником у світ кіно.

Нагадуємо, що у мережі показали, як з роками змінився кращий друг Саші Білого з серіалу "Бригада".