Відомий український мандрівник Дмитро Комаров показав, як змінився за час зйомок чергового епізоду програми «Світ навиворіт».

Телеведучий постав у кадрі з опухлим і сильно покусаним комахами обличчям. Він пояснив: «Особливості професії. Комарі і оводи люблять попити кров Комарова.
Працювати. Укуси - не перешкода! Знімаємо для вас круті програми✌».

У коментарях до публікації друзі Дмитра Комарова і колеги по телецеху висловили своє здивування і побажали якнайшвидшого одужання:

Як відомо, від нападу комах телеведучий постраждав, знімаючи Українське Полісся. За день до цього він розповів в Instagram про те, що зачарований природою і пейзажними красотами Волині: "Свіжі еко-продукти. Ідеальна Екологія. Фантастично красиві, дивовижні, цікаві місця. Єдиний мінус - в лісі комарі і оводи".

Через деякий час телеведучий звернувся до шанувальників зі словами подяки за те, що вони переживають за його стан здоров'я і розповів, що пухлина на місці укусу проходить через кілька годин і залишається лише темна пляма:

Раніше "Hyser" писав про те, що телеведучий Володимир Остапчук звернувся до суду, щоб отримати можливість бачитися з дітьми.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк була помічена в компанії екс-холостяка Михайлом Заливако.

Нагадуємо, що Дмитро Гордон намагався пожартувати в ефірі, але зганьбився на очах глядачів.