Україна посіла третє місце за кількістю заражених коронавірусом в Європі.

В Україні з кожним днем збільшується кількість нових випадків інфікування коронавірусом. А нещодавно стало відомо про те, що в Європі наша країна за цим показником займає друге місце. Перше місце посіла Росія. Так як вона За останній час б'є всі рекорди за кількістю хворих.

Особливо багато випадків зараження новим штамом коронавірусу під назвою "Дельта". Як запевняють експерти, що це дуже агресивний вид коронавірусу, який швидше передається від людини до людини, а також викликає ускладнення в організмі.

Третє місце займає Італія, в який також збільшуються випадки зараження коронавірусом. За весь час пандемії вилікувалися від недуги 154 40 9879 чоловік. Зараз налічується близько 14 млн активних випадків захворювання.

З початку пандемії підтверджено 3 575 686 смертей від COVID-19.

Тому багато експертів говорять про те, що зараз не час послаблювати заходи карантину. Так як вже незабаром в Україні може початися нова епідемія захворювання. А це, у своєму випадку, може призвести до колапсу медичної системи. Тому українському уряду вже зараз потрібно готуватися до того, що такий сценарій в Україні цілком може бути.

Людей просять не порушувати правил карантину. У громадських місцях потрібно обов'язково носити захисну медичну маску. Також потрібно уникати по можливості великого скупчення людей. При перших ознаках респіраторного захворювання потрібно звертатися до лікаря.

Раніше Hyser писав про те, що у Львові прийнято рішення посилити правила карантину, оскільки кількість хворих збільшується.

Також писали, що у Росії снів рекордна кількість хворих.

Нагадаємо, що у МОЗ розповіли, наскільки небезпечний штам "Дельта".