Знаменитий російський артист і продюсер Олександр Цекало розповів, чому припинив спілкування з деякими друзями і колегами по шоу-бізнесовому цеху в Росії.

Він нечасто дає інтерв'ю і рідко публічно говорить про те, що відбувається в його особистому житті, вважаючи за краще займатися реалізацією творчих проектів.

Зараз шоумен живе в Америці разом з молодою дружиною Дариною Ервін – художницею і актрисою. Але при цьому не забуває про російську аудиторію. Так, в інтерв'ю виданню Esquire Олександр Цекало заявив: "Мене цікавить успіх в Америці. Успіх в Росії вже досягнутий, і його потрібно підтримувати, його потрібно шоураннити, його потрібно вести».

Також він зізнався, що перестав спілкуватися з співведучими за проектом «Прожектор Періс Хілтон» Іваном Ургантом, Гаріком Мартиросяном і Сергієм Свєтлаковим. За словами телеведучого, він вважав їх друзями, але несподівано для нього вони поповнили ряди тих, хто не зумів прийняти його нову дружину.

Олександр Цекало з Іваном Ургантом, Гаріком Мартиросяном і Сергієм Свєтлаковим. Фото: Instagram

"І зараз, як би жорстко це не прозвучало, але я не зможу з ними сісти за один стіл. Тому що це моя любов, моє життя, моя сім'я, і за цю жінку, за мою дружину, за Дарину, за мою дівчинку кохану я буду битися на смерть. Тому якщо хтось не приймає мій вибір, значить і раніше мене не поважали»-зазначив продюсер.

Раніше "Hyser" писав про те, що Лоліта Мілявська зняла провокаційний ролики і епатувала публіку своїм зовнішнім виглядом.

Також наш портал розповів про те, що Ігор Ніколаєв зворушив шанувальників відеороликом за участю п'ятирічної дочки.

Нагадуємо, що Сергій Безруков показав фото вагітної дружини і викликав непідробний захват фанатів.