Вчені розповіли про новий симптом, який виникає при штамі "Дельта".

Зараз весь світ наляканий тим, як поширюється новий штам коронавірусу під назвою "Дельта". Вчені запевняють, що він більш агресивний, швидко передається від людини до людини. І при цьому занадто близького контакту не потрібно. До того ж саме захворюванням пацієнт переносить набагато важче. А лікарі щодня фіксують нові випадки летального результату. При тому, що цей новий штам вже був зафіксований більш ніж в 82 країнах. І Україна в цьому списку не стала винятком.

Саме більше випадків зараження штамом "Дельта" зафіксовано в Росії, Індії та Великобританії. В Україні поки мало випадків інфікування цим вірусом, але лікарі вже зараз говорять про те, що потрібно думати про додаткові заходи. Так як з таким високим рівнем зараження нічого хорошого чекати не доводиться. Новий штам " Дельта "може" скосити " Україну буквально за одну ніч. І тоді точно настане колапс системи, якого так всі боялися і потенційно чекали.

До теж лікарі не до кінця ще досліджували цей штам. Не так давно були виявлені нові ознаки цієї хвороби.

Індійський штам коронавірусу "Дельта" почав проявлятися як розлад шлунково-кишкового тракту. Про це повідомляють РосСМИ.

За спостереженнями фахівців, до відомих симптомів, зокрема, додалися болі в животі, блювота і діарея.

Тому лікарі рекомендують звертати увагу на будь-які симптоми, які виникають в організмі людини. Тоді є шанс на те, що йому буде вчасно надана медична допомога і хвороба пройде для нього в легшій формі. Не варто також ігнорувати і заходи карантину. Обов'язково носити захисну маску і уникати великого скупчення людей.

Раніше Hyser писав про те, що лікарі б'ють на сполох щодо нового штаму "Дельта".

Також писали, що у Львові були зафіксовані випадки зараження "дельтою".

Нагадаємо, що у Росії рекордна кількість нових хворих.