Оля Полякова потужно відповіла на образи Валерія Меладзе

Відома українська виконавиця Оля Полякова потужно атакувала Валерія і Костянтина Меладзе та пригрозила більш детально розповісти стосовно харасменту відомого продюсера. Відповідне відео співачка опублікувала на своїй сторінці в instagram.

Оля Полякова нагадала, що в недавньому інтерв'ю Ксенії Собчак Валерій Меладзе назвав її "не виконавцем, а фріком в купальнику і в короні". Співачка з глузуванням зазначила, що "по-чоловічому" Валерій пішов від відповіді на питання про харасмент його брата Костянтина щодо Ані Лорак. Він хотів захистити брата, але в підсумку просто образив співачку, яка просто підтримала свою колегу.

Полякова заявила, що Ані Лорак відмовилася від своїх слів, тому що її зацькували й тепер у неї почалися проблеми з бізнесом в Росії.

Українська співачка нагадала братам Меладзе, що вони обидва "сидять на двох стільцях", працюючи як в Росії, так і в Україні. Вона зазначила, що з тих пір як Росія розв'язала війну на Донбасі і анексувала Крим пройшло вже 7 років, але за цей час обидва Меладзе, як ніби й не чули про це. Вона підкреслила, що Костянтину і Валерію Меладзе така позиція дуже вигідна, так як можна заробляти гроші відразу у двох країнах.

Оля Полякова заявила, що днями Валерій Меладзе приїде в Україну з виступом і у нього обов'язково поцікавляться як він ставиться до російської агресії та окупації Криму. Також співачка зізналася, що думка Меладзе про неї її не хвилює. Однак образи на її адресу розпалили тему харасменту продюсера.

"Ви хотіли знецінити мене і мої слова в історії пов'язаної з вашим братом. Не вийде. Я вас не чіпала. Але своїм тоном, словами, ви тільки розпалили в мені бажання розповісти більше, з подробицями. Далі вони будуть, стежте за анонсами", - пригрозила Полякова Валерію Меладзе.

Варто відзначити, що користувачі Мережі захопилися потужною відповіддю Полякової на образи Меладзе. Співачку підтримали не тільки шанувальники, а й інші зірки українського шоу-бізнесу.

"Браво, Оля", "Аплодую стоячи👏 👏 👏 🔥 🔥 🔥", "Це🔥 🔥 🔥", "Оля, ви молодець!!! Він так образився, що по-дитячому захотів вас зачепити! Ви розумна жінка, а, про нього і брата всі всі знають!", "Оленька!!! Ти краще Меладзе співаєш!!! Не звертай уваги!!! Ти одна така!!! Ми тебе любимо!!!!", "Молодець, розірвала", - написали в коментарях під відео.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що Оля Полякова продемонструвала шанувальникам свої підтягнуті форми в облягаючих лосинах.

Також наш портал інформував, що зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал показала, як загоряє в кущах на природі.

Нагадаємо, що Поліна Гагаріна показала, як повзає на четвереньках у дворі.