Шерон Стоун зустрічається з 25-річним репером

Відома американська актриса, продюсер і колишня модель Шерон Стоун вже розміняла сьомий десяток, але все також приваблює представників протилежної статі. Голлівудська зірка зустрічається з 25-річним репером, який виступає під псевдонімом RMR або Румор. Артист в рамках образу носить балаклаву і не розкриває шанувальникам свою особистість. Про це пише Page Six.

63-річну Шерон Стоун постійно бачать в компанії виконавця в різних розважальних закладах Лос-Анджелеса. Наприклад, зовсім недавно парочку помітили в шикарному ресторані, який розташований на даху готелю Delilah and The Highlight Room. Актриса і музикант танцювали під хіп-хоп і публічно обіймалися.

За словами інсайдера репер RMR є великим фанатом фільму "Казино", який вийшов на телеекрани в 1995 році. У цьому фільмі знімалася Шерон Стоун і музикант знаходить її дуже крутою. Відзначається, що актриса і репер разом вже кілька місяців і весь цей час насолоджуються спільним проведенням часу.
У 2019 році Шерон Стоун розірвала відносини з італійським екоактивістом Енцо Курсіо, який також був молодший за актрису, але на 10 років. Відтоді у зірки не було серйозних стосунків.

Шерон Стоун двічі офіційно перебувала в шлюбі, але також були і заручини, які так і не дійшли до весілля. Першим чоловіком зірки був телепродюсер Майкл Грінбург, з яким вона вступила в шлюб в 1984 році. Разом пара прожила всього три роки, після чого розлучилася. Наступним чоловіком актриси був редактор газети San Francisco Chronicle Філ Бронштейн, відносини з яким вона узаконила в 1998 році. Разом вони прожили 6 років, а у 2004 році розлучилися.

Раніше портал Hyser повідомляв, що відомий американський актор Вілл Сміт показав, як його рознесло за час карантину.

Також наш портал інформував, що російський актор Сергій Безруков потролив Ольгу Бузову через її дебют в театрі.

Нагадаємо, що кохана Ван Дамма з Одеси показала свою красу в міні-купальнику.