Український ведучий прогнозу погоди повеселив глядачів

Український ведучий прогнозу погоди вирішив "оригінально" підійти до виконання своєї роботи і з'явився в ефірі в напівголому вигляді. Інцидент викликав бурхливу реакцію в мережі. Відео незвичайного прогнозу погоди опублікували на youtube-каналі PTV Полтавське ТБ.

В останні дні в Україні спостерігається досить прохолодна погода, тому один їх українських телеканалів вирішив порадувати глядачів "гарячим" прогнозом погоди. Телеведучий з'явився в ефірі з голим торсом.

Варто зазначити, що так оригінально про погодні умови українців ще не інформували. Зазвичай для прогнозу погоди вибирають красивих дівчат модельної зовнішності, але в цьому випадку вирішили використовувати більш "важку артилерію".

Глядачі і користувачі Мережі сприйняли такий підхід по-різному. Деякі відзначили, що до цього ніколи не дивилися прогноз погоди, але тепер не будуть пропускати жодного випуску. Інші ж таку ініціативу розкритикували, зазначивши, що їх цікавить тільки прогноз погоди, а не фізична форма ведучого.

"Красунчик хлопець! Тепер буду дивитися його прогнози погоди!)) ", "Це просто маразм. Ні, не кажу це із заздрості, просто за чим мені його торс? Мене як глядача цікавить погода!", "Дивлюся з вимкненим звуком", "Ніколи не дивилася прогноз погоди. Тепер буду)))", "Так яка буде погода? Доведеться переглядати знову)", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот youtube
Коментар. Фото: скріншот youtube

Коментар. Фото: скріншот youtube
Коментар. Фото: скріншот youtube

Коментар. Фото: скріншот youtube
Коментар. Фото: скріншот youtube

Раніше портал Hyser повідомляв, що у мережі сміються з мовних ляпів одеських депутатів.

Також наш портал інформував, що українців насмішили "альтернативним" складом збірної України з футболу на Євро-2020.

Нагадаємо, що українець ледь не влаштував бійку в магазині через те, що касир не дала йому 1 копійки здачі.