Оля Полякова поділилася яскравим знімком з відпочинку в Туреччині

Популярна українська виконавиця Оля Полякова вміє приковувати до себе погляди шанувальників, адже володіє розкішною фігурою і не соромиться її демонструвати публіці. Цей раз не став винятком. Співачка вирішила похвалитися розтяжкою у відвертому купальнику, але фанатів здивувало щось інше. Відповідний знімок артистка опублікувала на своїй сторінці в instagram.

Оля Полякова вирішила зробити оригінальний знімок на відпочинку в Туреччині і для цього залізла у фонтан в одному купальнику. На фото артистка тримає руки за головою і простягнула ноги, трохи змусивши їх в сторони, демонструючи свою розтяжку.

"Це була незабутня відпустка в "італійському" готелі, що потопає в ідеально доглянутому ботанічному саду, але в Туреччині! Шикарне місце для таких знімків 🤍", - підписала знімок Полякова.

Полякова вкотре хотіла захопити шанувальників розкішною фігурою і розтяжкою, проте їх зацікавила зовсім інша деталь. Деякі фанати помітили, що пальці на лівій нозі довші, ніж на правій, а інших здивував розмір ніг співачки.

"На третьому фото пальці на лівій нозі дуже довгі, на відміну від правої... Олечка, у тебе і без фільтрів і фотошопу все ідеально ❤️,, найяскравіша, талановита, найкраща і улюблена наша українська зірка👍", "Не зловживайте, так сильно, фотошопом. Ну, Оля ! У вас же і так класна фігура... А тут ці пальці на ногах довгі, ніж на руках ...ну навіщо 😭", "Ого, 45 Розмір", - написали в коментарях.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Оля Полякова продемонструвала шанувальникам свої підтягнуті форми в облягаючих лосинах.

Також наш портал інформував, що зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал показала, як загоряє в кущах на природі.

Нагадаємо, що Поліна Гагаріна показала, як повзає на четвереньках у дворі.