Українські поліцейські насмішили мережу "утилізацією" самогону

У місті Коростень в Житомирській області поліцейські утилізували кілька літрів самогону, який вилучили у 71-річної пенсіонерки. Цей інцидент розсмішив користувачів мережі. Про це пише out of context Ukraine у соцмережі twitter.

На Житомирщині правоохоронці навідалися до 71-річної пенсіонерки, яку викрили на самогоноварінні. Поліцейські провели обшук житлової площі жінки та виявили 3,5 літри самогону. Правоохоронці Закону вирішили утилізувати алкоголь і не особливо замислюючись просто вилили його в саду, а момент відобразили на фото.

Новина швидко розлетілася інтернетом і розсмішила його користувачів. Деякі пожартували, що пенсіонерка реалізовувала самогон без "криші", тому її "бізнес" вирішили прикрити, інші ж іронічно зазначили, що правоохоронці можна "вдарили" по злочинності регіону.

"Тому н***й торгувати без криші))", "злочинність Коростеня зазнала нищівного удару", "Аваков взяв ситуацію під особистий контроль", "а якби мали нормальну закусь, могли утилізувати всі 10", - почали жартувати в коментарях до публікації.

До слова, депутати подали до Верховної Ради законопроєкт, яким пропонується скасувати адміністративну відповідальність за самогоноваріння для власних потреб. Ініціатором даного законопроєкту стали представники фракції "Слуга народу". Однак документ поки не був винесений на голосування і знаходиться на розгляді Комітету.

Раніше портал Hyser повідомляв, що у Полтаві голуби" пограбували " фуру з насінням і стали зірками мережі.

Також наш портал інформував, що у Кирилівці компанія Дідів Морозів "захопила" корабель і насмішила курортників.

Нагадаємо, що українців насмішили альтернативним складом збірної України з футболу на Євро-2020.