Популярний російський виконавець Філіп Кіркоров налякав шанувальників зовнішнім виглядом. Екс-чоловік Алли Пугачової довгий час асоціювався у публіки з еталоном стилю, але на певному творчому етапі, кардинально змінив імідж.

З тих пір шанувальники таланту з інтересом спостерігають за зовнішніми метаморфозами артиста і активно обговорюють його кожну нову появу на публіці.

Але днями в мікроблозі Філіпа Кіркорова з'явилося фото, на якому він постав в яскравому вбранні, що складається з сорочки і шортів. Свій look він доповнив шльопанцями і маленькою сумочкою.

Але фанатів зірки зацікавив не стільки образ артиста, скільки його змучене обличчя. На думку гостей сторінки Філіпа Кіркорова він виглядав настільки втомленим і змарнілим, що буквально став схожий на старого. "Після червоного завжди загоряється зелене світло🚦" - філософськи зазначив артист.

У коментарях до посту стурбовані шанувальники запропонували Виконавцю переглянути свій гардероб на предмет невдалих колірних рішень:

Деякі з гостей сторінки припустили, що Філіп Бедросович настільки розслабився під час відпочинку в Греції (де він знаходиться разом з дітьми і родичами), що перестав стежити за своїм зовнішнім виглядом. Втім, строкатим нарядам він не змінив...

Раніше "Hyser" писав про те, що Гарік Харламов змінився до невпізнання після розлучення з Христиною Асмус.

Також наш портал розповів про те, що мама Наташі Корольової обурила соцмережі сміливим чином.

Нагадуємо, що Світлана Лобода максимально оголила декольте і нарвалася на критику хейтерів.