Популярна українська виконавиця Тіна Кароль підкорила шанувальників свого таланту недавнім виступом на музичному фестивалі Atlas Weekend.

На одному з фото артистка відображена в оригінальному облягаючому комбінезоні сталевого кольору. Всі учасники танцювального шоу-балету також були одягнені в Схожі наряди-як танцівниці, так і танцівники.

Захват викликав і музичний номер Тіни Кароль, напарником в якому їй став удав.

У коментарях до творіння знаменитості фоловери не скупилися на компліменти і похвалу: "розірвала всіх і вся! Гордість! Яка колосальна праця була вкладена в цей міні концерт!❤ ️ ", "Просто захват від усього що відбувалося на сцені♥️♥️♥️♥️", "і якщо це не еталон шикарної жінки, то хто тоді?", "Ви просто ідеальні😍 Шоу було абсолютно фантастичним👏 🏼 👏 🏼❤".

Варто відзначити, що до цього Тіна Кароль вже демонструвала фоловерам ефектну фотосесію зі змією. Фотозйомка з пітоном була приурочена до прем'єри кліпу на пісню "Красиво", який відбувся 1 липня на Ютуб-каналі зірки.

Як відомо, вокалістка і її творча команда завжди докладає максимум зусиль для створення вражаючих сценічних шоу і нових відеокліпів. А сама артистка любить експериментувати зі стилем і образами.

Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль захопила фоловерів унікальною фотосесією.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк одягла сукню з глибоким розрізом і викликала захват соцмереж.

Нагадуємо, що Оля Полякова насмішила фанатів жартом про нового "електричного друга".