Експерти розповіли, чому варто відмовитися від кефір на ніч.

Багато людей помилково вважають, що пити кефір на ніч це хороша ідея. Але насправді це зовсім не так. Тому що це може погано закінчитися для організму людини. Лікарі настійно рекомендують відмовитися від такої звички, щоб потім не вирішувати проблеми шлунково-кишкового тракту.

Перш за все пити кефір на ніч не рекомендують людям з хронічними порушеннями травлення. Тому що до вечора ферментативні здібності організму знижуються, а з відхиленнями по частині шлунково-кишкового тракту перетравлення перетвориться в випробування з надмірними навантаженнями. Також не рекомендують Нічний кефір людям з гастритом, схильним до мігрені і головних болів.

Та й людям без патологій його не радять. Організм буде занадто довго перетравлювати насичений білком кефір, і йому просто не вистачить часу на нормальне відновлення до ранку. Все, що ви можете собі дозволити, — це максимум 100 мл легкого низькожирового йогурту.

В такому випадку шкоди для організму не буде. Але багато лікарів і дієтологи схиляються до того, що перед сном взагалі варто відмовитися від їжі. Це потрібно зробити приблизно за 4 години до відходу до сну. В такому випадку не буде потім ніяких проблем з шлунково-кишковим трактом.

Також можна за кілька годин до сну з'їсти не калорійні фрукти. Наприклад, трохи яблук якщо дуже хочеться їсти.

До теж багато експертів взагалі рекомендують відмовитися від молочних продуктів, якщо людина хоче зберегти свою молодість і красу. Тому що вони завдають набагато більше шкоди, ніж кожен може собі уявити. В першу чергу варто пам'ятати, що вони можуть стати причиною сильної набряклості.

Раніше Hyser писав про те, що експерти назвали морозиво, яке дуже небезпечно вживати влітку.

Також писали, що медики розповіли, який продукт захищає людину від інфаркту.

Нагадаємо, що медики розповіли, як можна почистити судини вдома.