Під Києвом сталося серйозне ДТП за участю маршрутки.

Під Києвом сталася чергова серйозна ДТП. Цього разу учасників дорожньо-транспортної пригоди стала маршрутка з людьми всередині. В результаті багато з них отримали травми різного ступеня тяжкості.

11 липня, в Київській області не поділили дорогу маршрутка Mercedes і легковий автомобіль Hyundai. В результаті маршрутка перекинулася. Багато пасажирів постраждали, точна кількість невідома. На місці працюють рятувальники, поліцейські і кілька машин швидкої допомоги. Також поки невідомо, хто порушив правила дорожнього руху, що в результаті призвело до аварії і постраждалим. Є надія про те, що обійшлося без смертей.

Всім постраждалим надається вся необхідна медична допомога. Також представники правоохоронних органів з'ясовують всі обставини справи.

Відзначається, що Гостомельська траса є вкрай аварійно-небезпечним місцем. Серйозне ДТП тут відбувається щотижня.

Тому поліція неодноразово просила водіїв суворо дотримуватися правил дорожнього руху і не перевищувати швидкісний режим. Адже це може призвести до серйозної аварії. В результаті можуть постраждати невинні люди.

Водіїв попереджають, що на ділянці, де сталася ДТП, рух транспорту ускладнений. Тому водіям настійно рекомендують вибирати альтернативні шляхи пересування, щоб не було проблем і не доводилося простоювати свій час в пробках.

Поки працюють рятувальники на місці аварії завжди утворюються пробки з машин. Особливо якщо це дуже жвава траса. По іншому просто не може бути.

Раніше Hyser писав про те, що Києві сталася аварія з відомим електрокаром і маршруткою.

Також писали, що українець розбив дуже дорогу орендовану машину на своє День Народження.

Нагадаємо, що біля метро в Києві сталася аварія відразу з п'ятьма машинами.