Українська ведуча Леся Нікітюк здивувала шанувальників новим фото в купальнику.

Леся Нікітюк часто радує своїх шанувальників новими фото і відео на сторінці в соціальній мережі. На цей раз вона показала досить відверте фото в купальнику, який відмінно підкреслив її струнку фігуру. На знімку ефектна Леся Нікітюк позує навпочіпки на лежаку. Свій образ вона доповнила солом'яним капелюхом.

У підписі до фото вона вирішила уточнити хто їй може намазати спинці кремом. Але тут же дописала, якщо цього ніхто не може зробити, то вона сама впоратися з цим завданням. Зазначимо, особисте життя Лесі Нікітюк хвилює багатьох. Але сама артистка тримає її в строгому секреті і не поширюється про те, з ким вона зустрічається і які у неї взагалі плани на майбутнє.

У коментарях користувачі Мережі написали, що Леся відмінно виглядає і напевно кожен погодиться намазати їй спинку кремом. Нехай тільки скаже де вона знаходиться. Відзначимо, шанувальники часто говорять Нікітюк компліменти і чекають, коли відкриє завісу свого особистого життя.

"Чоловіка в червоних шортах можна попросити😂 😂 😂 😂. Правда обережно, а то не приведи Господи інфаркт вистачить, то не Притула в красних трухашках?))😂,
Я можу намазати, лише, бутерброди, в своєму фудблозі😍, Була б я чоловіком намазала б😍, та й так би теж намазала 😂, Будь хто, такій красуні ніхто не відмовить😉😉, Шикардосна наша Леська давай давай на холостячку 3 прос просимо))), Красуня ❤️Очередной черговий 77 купальник 🤟 😃 , Нічого собі баба, ніжки як у молодої😂, 😀 😌 🤩 🤪як завжди Леся бомба 🤪, Самотня боса йду сама...ЛЕСЯ негайно зви подруг. 😮 😍 😍 ",- написали користувачі Мережі.

Раніше Hyser писав про те, що Леся Нікітюк заінтригувала шанувальників новим знімком.

Також писали, що Тіна Кароль прямо на сцені віддалася тваринної пристрасті.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк розповіла про розрив з чоловіком.