Президент України скликає засідання парламенту для обговорення слизької теми

У вівторок, 13 липня, на прохання президента України Володимира Зеленського, відбудеться позачергове засідання народних депутатів Верховної Ради, на якому будуть обговорені кілька важливих питань, в числі яких можна відзначити зміни в Кримінальному кодексі щодо криміналізації контрабанди та легалізації медичного канабісу в Україні. Про це повідомляє Інформаційний портал "OBOZREVATEL".

Повідомляється, що 10 липня президент України відправив лист на адресу глави парламенту Дмитра Разумкова. У цьому листі Володимир Зеленський пропонує внести зміни до п'яти законопроектів. Деякі народні депутати вже відреагували на такий порядок денний і заявили, що сесія 13 липня обіцяє бути спекотною.

Так, в числі найголовніших обговорюваних законопроектів знаходяться: законопроект №3822, який передбачає реформу оборонної сфери, законопроект №5596, який пропонує легалізацію медичного канабісу, законопроект №5420 про криміналізацію контрабанди, законопроект №5270, що стосується електронного резидентства, і, нарешті, законопроект №5431, який стосується питання Антимонопольного комітету.

Після цього, в четвер, 15 липня, буде обговорюватися ряд законопроектів, які стосуються питань екології. Наприклад, законопроект №3091, що стосується екологічного контролю, законопроект №4461 про смарагдову мережу, законопроекти №4167, 5339 і 4259, про контроль і регулювання відходів, зокрема промислових підприємств, і так далі.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що в Україні розглянуть законопроект. Який пропонує штрафувати самокатчиков.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Юлія Тимошенко відвідала захід, присвячений святу родючості.

Також "Hyser" писав, що правоохоронці затримали скандального народного депутата від"Слуги народу".