Меггі Джилленхол осоромилася на червоній доріжці Каннського кінофестивалю

Відома американська актриса і продюсер Меггі Джилленхол осоромилася через декольте на червоній доріжці Каннського кінофестивалю. Про це пише портал tsn.ua.

У п'ятницю, 9 липня в Каннах презентували фільм "Спокуса". Подія привернула багатьох зірок світового рівня, серед яких була помічена і 43 річна американська актриса Меггі Джилленхол. Знаменитість з'явилася на публіці в розкішній червоній сукні від Versace.

Меггі Джилленгол.  Фото: Associated Press
Меггі Джилленгол. Фото: Associated Press

Зірка обрала сукню з глибоким декольте, яка зовсім не приховувала від поглядів гостей заходу її ідеальні форми. Свій образ Меггі Джилленхол доповнила намистом і каффою з діамантами.

Бездоганний образ знаменитості зіпсувала лише одна невелика деталь. На грудях і плечах актриси було видно шлейки від купальника.

Варто відзначити, що пізніше на своїй сторінці в соцмережі instagram Меггі Джилленхол поділилася знімком в тій же червоній сукні зі сміливих декольте. Однак на цьому знімку сліди від купальника вже непомітні. Швидше за все знаменитість скористалася фотошопом, щоб приховати цей недолік.

Крім розкішного вбрання Меггі Джилленхол уваги заслуговує і представлений на Каннському кінофестивалі фільм Пола Верговена"спокуса". Сюжет фільму розгортається в кінці XVIII століття, під час епідемії чуми, Бенедетто Карліне як послушниця приходить до тосканського монастиря. Здатна з раннього віку творити чудеса, Бенедетто має важливий вплив на життя суспільства, вона забирає одну з дівчат до себе і у них починається пристрасний роман.

Раніше портал Hyser повідомляв, що 63-річна Шерон Стоун показала свого 25-річного бойфренда.

Також наш портал інформував, що відомий американський актор Вілл Сміт показав, як його рознесло за час карантину.

Нагадаємо, що кохана Ван Дамма з Одеси показала свою красу в міні-купальнику.