Популярна американська співачка Брітні Спірс незважаючи на всі перепетії, схоже, в особистому житті дуже щаслива.

Вона регулярно публікує в своєму Instagram знімки з коханим Семом Асгарі, який залишається поруч з нею протягом нелегкого періоду життя виконавиці.

На нових знімках 27-річний фітнес-тренер обіймає 39-річну зірку під час вікенду на природі. На фото Брітні позує в міні-шортах, темно-синій футболці і в окулярах. Красунчик Сем зображений також в літніх шортах до коліна і спортивній синій майці.

"Сем виглядає як тато на цій фотографії", — підписала знімок Спірс, на якому Сем її обійняв.

Першим коментар написав Сем: "Dadgari" (Папасгарі), - сміється він.

Шанувальники захопилися парою і побажали їм довго і щасливо бути разом і народити прекрасних спільних дітей.

Нагадаємо, що не так давно Брітні Спірс вперше за 13 років опікунства своїм батьком зробила публічну заяву в залі суду. Американська зірка 20 хвилин виступала. В ході своєї промови вона заявила, що її життя їй абсолютно не належить і їй від цього не по собі. Вона сказала, що хоче повернути собі права над собою і своїм здоров'ям і тілом.

Спірс розповіла, як їй призначали приймати літій під час примусового лікування, від якого відчувала себе ніби п'яною. Це тривало протягом п'яти років.

Також зірка розповіла, що її змусили поставити внутрішньоматкову спіраль, щоб вона не змогла завагітніти без права видалити її.

Втім, суд відхилив прохання артистки про відсторонення її батька від опікунства. Наступне слухання у справі призначено на 14 липня.

Раніше Hyser писав про те, що Брітні Спірс має намір здивувати шанувальників і їй є чим.

Також Hyser повідомляв, що Бузова Наживо заспівала на день народженні Дубцової.

Нагадаємо, що Брітні Спірс спустила шортики і показала татуювання на цікавому місці.