Стало відомо, що в понеділок, 12 липня 2021 року, в Київській області сталося страшна дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої є постраждалі. Так, автомобіль "Газель" на високій швидкості протаранив маршрутку з безліччю пасажирів.

Про це повідомляють на сторінці "Патрульна поліція Київської області"у соціальній мережі Facebook.

Початок тижня видався досить непростим, особливо, для маршрутки і "Газелі". Так, у понеділок близько 18:00 в селі Нові Петрівці, яке розташоване у Вишгородському районі під Києвом, сталася страшна дорожньо-транспортна пригода.

Повідомляється, що за кермом "Газелі" сидів водій, вік якого становить 19 років. Він збільшив швидкість, не дотримуючись безпечної швидкості і відстані. В результаті він протаранив маршрутний транспортний засіб Богдан з безліччю людей.

Богдан
Богдан

На місце відразу ж прибули медики швидкої допомоги і співробітники правоохоронної служби. Лікарі відразу ж забрали водія "Газелі" і пасажира маршрутки в медичний заклад, які отримали безліч травм в результаті аварії на дорозі.

Через транспортну подію рух на цій ділянці дороги було серйозно ускладнено, тільки одна смуга дороги у напрямку до Києва була вільна. Співробітники патрульної служби регулювали рух і охороняли місце події, поки чекали слідчих, які встановлювали всі деталі ДТП.

"Просимо Вас врахувати вищевказану інформацію. Будьте особливо обережними і дотримуйтеся ПДР", - закликали водіїв і пішоходів в соціальній мережі в прес-службі патрульної поліції Київської області.

Нагадаємо, що у Київській області сталася страшна ДТП, учасником якої стала маршрутка, переповнена людьми.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у Києві електроавтомобіль марки Tesla порушив безпечну допустиму швидкість і серйозно врізався в маршрутний засіб.

Також портал "Hyser" писав, що біля метро в Києві сталася страшна аварія, учасниками якої стали відразу 5 автомобілів.