Оля Полякова показала своє перевтілення. Візаж і макіяж зробили зірку невпізнанною.

Популярна співачка Оля Полякова не боїться експериментів зі своєю зовнішністю, довіряючи своїм візажисту і перукарю. Не боїться зірка також здатися шанувальникам без косметики на обличчі.

На новому відео в сторіс свого мікроблогу Оля показала, як готується до зйомок у шоу «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна». На початку відео Оля постає перед шанувальниками без макіяжу. Співачка зазначила, що на годиннику 6:00 ранку, і вона вже встигла зробити масаж обличчя. Після цього зірка віддається на милість перукаря і візажиста.

"Зараз у мене буде зачіска, зараз у мене буде макіяж. Мої улюблені дівчата, давайте-но зробимо з мене Богиню", - каже співачка.

Професійні перукар і візажист змінили зовнішність Суперблондинки до невпізнання. Але, схоже, сама Полякова залишилася в захваті від свого перетворення.

"Улюблені, ну що, ваш папуга Кеша летить на канал "Україна" на "Ранок з Україною", включаємося!",- каже на відео Оля.

Для телезйомки Оля вибрала образ в стилі диско. Вона скористалася перукою з білим коротким волоссям і ефектною укладанням. Одягнена зірка була в чорні шорти, топ салатового кольору і плямистий жакет. Свій образ артистка доповнила масивними прикрасами і яскравим макіяжем.

Як повідомлялося раніше, Оля Полякова показала, як відпочиває з подружками на пляжі. Дівчата похвалилися стрункими фігурами.

Hyser також писав, що Оля Полякова похвалилася фігурою в купальнику. Однак співачка нарвалася на критику.