Відомо, що на сьогоднішній день в окупованому Криму справи йдуть не дуже добре. Через величезну температуру і нестерпну спеку там почали горіти гори сміття.

Про це повідомляє портал "Українська Правда"

У Криму, який окупувала Росія, біля Євпаторії, відучора, 15 Липня 2021 року, горить сміттєвий полігон. Через що в місті дуже сильно пахне гаром.

Людям необхідно спати з закритими вікнами в нереальну спеку, щоб не дихати цим гаром. У соціальних мережах люди масово скаржаться на "туман" і "димову завісу", які утворилися внаслідок пожежі.

Місцева влада встановила, що вже другий день горить сміттєвий полігон. Вони в терміновому порядку організували збори, щоб якось усунути цей інцидент. Можлива версія того, чому загорілося сміття, - підпалив.

Крім цього, відомо, що крім всієї цієї ситуації на території Криму були потопи. Через ці події понад 100 об'єктів були затоплені, в більшості випадків – житлові будинки.

Величезних втрат зазнав Бахчисарайський район. Там випало більше двох місяців норми опадів. Дві великі річки вийшли з берегів, що понесло за собою колосальні збитки. Більше 60 осіб було евакуйовано, навіть є загибла жінка, а багато інших отримали травми.

Як говорила представниця окупаційної влади Людмила Пучкова, через надмірні опади Річка Бельбек вийшла з берегів, що зазнало катастрофічних наслідків для околиць Ялти.

Місто Керч і кілька селищ також дуже сильно постраждали від рясних опадів. Сергій Аксьонов, глава Криму, провів огляд міста Керч на човні і особисто переконався в жалюгідній ситуації.

Відомо, що в місті була введена надзвичайна ситуація. Влада була змушена задіяти громадський транспорт і важку техніку для того, щоб врятувати людей.

Нагадаємо, що моторошна погода на Прикарпатті влаштувала місцевим жителям справжній Армагеддон.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українців попередили про те, що в Азовському морі знайдено дуже багато небезпечних бактерій.

Також портал "Hyser" писав, що у Білорусії були величезні зливи і падав град розміром з яйце.