Медики повідомили про те, що необхідно займатися спортом і різноманітними фізичними навантаженнями і, звичайно ж, правильно харчуватися. Якщо не дотримуватися цих правил, то можна отримати неприємності зі здоров'ям.

Про це повідомляє портал «ukrhealth»

Щоб уникнути утворення тромбозу в судинах, який дуже небезпечний для здоров'я людина і може привести до крововиливів, необхідно включити в харчовий раціон рибні продукти. Лікар Михайло Гінзбург порадив всім вживати річкову і морську рибу.

Фахівець акцентував увагу на тому, що річкова і морська риба однаково добре впливає на організм людини. Якщо взяти, в цілому, користь риби, то вона дуже добре впливає на організм людини і омолоджує його в той час, як продукти з м'яса мають протилежний ефект.

Михайло Гінзбург заявив тому, що якщо приймати рибу в якості їжі два рази в тиждень, то це продовжить життя людини, в середньому, на 3.5 року в той час, як м'яса зменшить її рівно на такий же термін.

Крім цього, варто відзначити, що є ще дуже корисна їжа для людського організму, а саме – банани. Їх дуже легко купити, і вони доступні для кожного. Вони мають дивовижні властивості, які подібні до деяких ліків.

Вченими доведено, що банани – відмінний перекус. Вони допомагають не тільки спортсменам відновлювати свої сили, але і прирівнюються до напоїв, які містять велику кількість вуглеводів. Крім цього, в бананах міститься велика кількість мінералів і вітамінів.

Банани можуть не тільки наділити людину енергією, але і дати необхідні вітаміни, так як вони містять калій, який сприяє зниженню артеріального тиску.

Варто відзначити, що банани допоможуть уникнути безсоння і депресії. Навіть якщо у вас запор, то банани допоможуть з цим впоратися, оскільки вони багаті клітковиною.

Нагадаємо, що лікарі назвали продукти, які допоможуть зцілити кишечник.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", експерти розповіли, що рис може завдати великої шкоди організму.

Також портал "Hyser" писав, що ранні кавуни не по кишені більшості українців.