У мережі показали незвичайний "Запорожець" , який використовується в якості реклами

Незважаючи на кількість років, яке пройшло з тих пір, як "Запорожці"зняли з конвеєра, по всій Україні, в тому числі і в Україні, можна виявити велику кількість автомобілів з цього модельного ряду, хоча ЗАЗ-965 з трьох моделей сьогодні представляє найбільшу рідкість. Фотографію одного з подібних автомобілів у своєму профілі в Instagram опублікував користувач "ukrainian_carspotter".

У своїй публікації він розповів, що щодня зустрічає в спальних районах столиці величезну кількість "запорожців", проте 968-ті Зази, звичайно, зустрічаються на порядок раніше, і за весь 2021 рік йому вдалося зустріти" горбатих " всього 5 разів, 2 з яких були на ходу, 1 — кинутий і ще 2 — в якості елементів реклами.

Звичайно, навіть шкода, що автомобілі, що знаходяться в хорошому стані використовуються всього лише для залучення уваги до якогось закладу, однак, з урахуванням того, що їх "вилизують" до ідеального стану, естетичне задоволення вони все ж доставляють.

Так, опублікований ним екземпляр, мабуть, свої обов'язки реклами виконує в повній мірі, оскільки "Запорожець" дійсно привертає до себе погляд. Кузов "Запорожця" знаходиться в ідеальному стані, більш того, машина пофарбована в дуже нетиповий для моделі колір — червоний. На багажнику, розташованому на даху розташовані атмосферні і автентичні предмети: вази з червоними, в тон кузову, квітами і маленький телевізор. Автентичності також додає наявність оригінальних радянських автомобільних номерів.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у Tesla заявили про намір випускати бюджетні електрокари.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі показали "Таврію", яка простояла в покинутому гаражі 15 років.

Також "Hyser" писав, що у мережі показали унікальний "Запорожець" в кузові кабріолет для стиляг.