Анастасія Заворотнюк може пересуватися тільки на інвалідному кріслі.

Про хворобу зірки серіалу "Моя прекрасна няня" стало відомо тільки в 2019 році. Тоді актриса просто різко пропала з поля зору своїх фанатів. Жодної її фотографії після звісток хвороби в мережі так і не з'явилося. Подробиці про її стан доводилося збирати по крупицях. Цього разу стало відомо про те, що Анастасія Заворотнюк зараз проживає у своєму будинку у селі Крекшино під Москвою.

Про стан актриси розповів російський режисер і актор Анатолій Демидов, пославшись на слова своїх знайомих, які вхожі в будинок актриси. Він зазначив, що свій будинок актриса переписала на свою маму. Хоча у неї є чоловік і доросла дочка. Чим було викликано таке рішення залишається загадкою.

Заворотнюк не залишається одна. За нею стежать доглядальниці і близькі люди. Співрозмовник видання зазначив, що у актриси "є деякі труднощі з промовою, руховою функцією, а також з пам'яттю. Права рука частково знерухомлена". Демидов розповів, що близькі намагаються не давати актрисі дзеркало, щоб її не засмучувати. Він підкреслив, що Заворотнюк "сильно поправилася, але знайомі звикли до її нинішньої ваги. І вона теж до себе такою звикає".

При цьому актриса все ж намагається стежити за своїм зовнішнім виглядом. І тому регулярно робить манікюр, педикюр і зачіску. Також вона займається лікувальною гімнастикою зі своїм приватним інструктором.

У Анастасії Заворотнюк і Петра Чернишова підростає маленька дочка, яку вони назвали милою. Акт рису незважаючи на свою хворобу намагається брати активну участь в її вихованні. Хоча більшу частину часу все ж Малятко проводить з нянею. Адже Анастасія швидко втомлюється і їй потрібен спокій.

Раніше Hyser писав про те, що Тетяну Навку спіймали за дивним заняттям.

Також писали, що у мережі показали знімки Петра Чернішева, його просто не впізнати.

Нагадаємо, що донька Анастасії Заворотнюк налякала шанувальників своєю заявою.