Сьогодні вранці в Миколаївській області сталася трагедія. Розбився вертоліт "Мі-2" з людьми на борту. Є жертви.

17 липня, в суботу, в Миколаївській області сталася трагедія. Як повідомляє прес-служба ДСНС, о 6 ранку недалеко від села Зайве зазнав аварії вертоліт «Мі-2». Він впав на землю і загорівся. На борту повітряного судна перебувало двоє людей-пілот і помічник пілота. На жаль, вони загинули.

"17 липня о 06.08 поблизу села Зайве Миколаївського району сталося падіння вертольота Мі-2 (Меридіан-АВІА-Агро) з подальшим загорянням, в результаті чого загинули 2 людини (пілот і помічник пілота)", - повідомили у відомстві.

Вертоліт належав приватному агропідприємству. Особи загиблих поки не розголошуються. Ведеться слідство, яке має з'ясувати причину аварії вертольота. Для цього на місце трагедії прибула Нацполіція.

За наявними даними, о 6:35 пожежу, яка виникла на місці аварії вертольота, було ліквідовано. До гасіння загоряння на площі в 6 квадратних метрів і деблокування загиблих були залучені 8 осіб і 2 одиниці техніки ДСНС.

Раніше Hyser писав про авіакатастрофі в Білорусі. Тоді в житловому кварталі впав військовий літак. Льотчикам вдалося катапультуватися, проте без жертв не обійшлося. У мережі з'явилися фото - і відеокадри з місця події. Це жахливо!

Як повідомлялося раніше, у Росії розбився пасажирський лайнер. Люди вижили дивом. Що сталося?

Hyser також писав, що в Одеській області бізнесмен на вертольоті поглумився над туристами. Дивом обійшлося без жертв.