Ксенія Мішина поділилася з шанувальниками особистою драмою. Як виявилося, зірка розлучилася зі своїм коханим.

Зовсім недавно фанати розчулювалися спільними знімками Ксенії Мішиної і Олександра Еллерта, які здавалися ідеальною парою. Однак щастя закоханих було недовгим. Вчора Мішина повідомила фанатам, що вони з Еллертом розлучилися, хоча ще день тому закохані ділилися знімками з відпочинку.

"Сталося це раптово і назавжди. Розуміння того, що людина більше не повинна мати ніякого відношення до мого життя. Ми більше не пара, це моє остаточне рішення. Якби я писала книгу про цей рік свого життя, на неї б зняли драму. Я довго займаюся своїм духовним життям, працюю зі своїми емоціями, вчуся любити і приймати любов, вчуся радикального прощення цього світу, але сьогодні я зрозуміла, що зраджувати себе і свого сина я більше не можу. Це кінець", - написала актриса в соцмережі.

Причину розставання з коханим зірка не назвала і попросила фанатів і ЗМІ не розпитувати її про це.

«У мене є велике прохання до всіх моїх підписників і всіх взагалі: прошу поважати мій особистий простір, не ставити питань і не намагатися нічого випитувати і дізнаватися. Дайте мені можливість прожити це екологічно і підтримайте мене своєю тишею", - написала актриса і закрила коментарі до посту.

Через кілька годин на пост Мішиної відреагував Еллерт. Він опублікував у своєму мікроблозі скрін з Вікіпедії з визначенням слова "драма". На відміну від екс-коханої, актор не став закривати коментарі до свого посту.

Фанати пари сподіваються, що їх розставання тимчасове, і незабаром Ксенія і Олександр помиряться і знову будуть разом. Однак є у пари у хейтери, які давно підозрювали: Мішина і Еллерт не пара, тому їх відносини довго не продовжуватимутся.

Нагадаємо, Еллерт і Мішина познайомилися на телепроекті «Холостячка». Саме Олександр став переможцем телешоу і завоював серце Ксенії.

Як повідомлялося раніше, Олександр Еллерт і Ксенія Мішина розповіли про свій перший поцілунок. Але ж цієї пари могло б і не бути!

Hyser також писав, що Олександр Еллерт і Ксенія Мішина показали справжню пристрасть.