В Угорщині цілком серйозно вважають, що Закарпатські землі знову стануть частиною їхньої держави.

В Угорщині не раз говорили про те, що вони претендують на закарпатські землі, які раніше входили до складу їхньої держави. При тому, що це не просто розмови на місцевому рівні. Це цілком реальні дії. Виявляється, протягом вже тривалого часу угорський уряд вкладає в цю область, яка офіційно належить Україні, гроші. І в даному випадку мова йде не про якусь мінімальну допомогу. Йдеться про мільярди доларів.

Про це повідомляється в Телеграм-каналі "Цибуля".

"Так область за останні приблизно 10 років отримала від Угорського державного фонду Бетлера Габора понад 9 млрд гривень. Фонд проводить в життя національну політичну стратегію уряду Угорщини. Одне з його головних завдань-повернути до складу держави всі землі, які раніше входили до складу Угорської держави. Угорські гроші на Закарпатті отримують і українські держструктури!!!, освітні установи, церкви та приватний бізнес", - йдеться у повідомленні.

Авто поста також зазначає, що мільйони йдуть на активну агітацію людей, які живуть в цьому регіоні. При тому, що ця агітація має досить активний характер. Як результат через певну кількість часу вона швидше за все дасть свій результат.

Таким чином, Україна має всі шанси на те, щоб позбудеться ще частини своїх земель. Нагадаємо, що в 2014 році відбулася незаконна анексія Кримського півострова. І хоч весь світ не визнав цього Крим донині знаходиться під протекторатом Російської Федерації і поки РФ не збирається навіть вести діалог на цю тему.

Раніше Hyser писав про те, що Путін нарешті прокоментував ситуацію, яка склалася в Білорусі.

Також писали, що у мережі показали незрозумілу параною Путіна.

Нагадаємо, що Путін назвав Україну найбіднішою країною в Європі.