Страшна ДТП сталася в Рівненській області. Там перекинувся рейсовий автобус з українцями, які їхали за кордон.

Вчора, о 3:45 у Дубенському районі Рівненської області сталася масштабна ДТП. Рейсовий автобус Київ-Вроцлав з'їхав у кювет на дорозі між містом Радивилів і селом Крупець, після чого перекинувся.

У салоні авто, за різними даними, знаходилося від 40 до 58 пасажирів і два водії. Всі вони громадяни України.

На місце аварії прибули 6 бригад швидкої допомоги: 4 з Рівненської області та 2 з Львівської. Також на місці події працювало 20 рятувальників та 4 одиниці спецтехніки.

Рятувальники допомогли десятьом людям покинути салон автобуса, що перекинувся, ще одну людину довелося витягувати за допомогою спецтехніки, оскільки вона була затиснута між сидіннями автобуса.

Повідомляється, що водій з'їхав у кювет, щоб уникнути зіткнення з пішоходом.

Після аварії 20 осіб були госпіталізовані, їх стан оцінюється як стабільний, пішохід і двоє пасажирів автобуса знаходяться в реанімації, двох вже прооперували. Ще четверо постраждалих від госпіталізації відмовилися. На даний момент двоє постраждалих перебувають у травматології Дубенської міської лікарні, 11-у Радивилівській ЦРЛ з незначними травмами, ще 7 осіб госпіталізували до Бродівської центральної міської лікарні. На щастя, обійшлося без смертельних поранень.

Поліція відкрила кримінальну справу за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу — порушення правил дорожнього руху. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до восьми років з позбавленням права керувати автомобілем до трьох років або без такого.

Як повідомлялося раніше, жахлива ДТП сталася під Києвом. Водій протаранив АЗС.

Hyser також писав, що Соломія Вітвіцька вийшла в ефір відразу після ДТП. Сліди аварії ще помітні на обличчі.