У Києві останню добу вирує негода.

Цього року в Україні погода досить непередбачувана. Сильна спека змінилася ураганом, якого просто ніхто не очікував. Вчора, 16 липня, в Києві почався сильний вітер з дощем і грозами. Вітер був такої сили, що зносив все на своєму шляху. Він пошкодив багато дерев, міських споруд.

У соціальній мережі повідомили про те, що в результаті сильного вітру дерева впали на людей. Це призвело до того, що загинуло двоє людей і ще один був госпіталізований в лікарню. Зараз лікарі борються за його життя. Людина отримала травми різного ступеня тяжкості.

"У Київській області загинули дві людини і ще одного госпіталізували через повалені дерева",-йдеться в повідомленні в соціальній мережі.

Також було опубліковано відео на якому можна було оцінити масштаби вчорашньої негоди. Як попередили синоптики, що така погода триватиме не довго, але може дійсно наробити багато біди.

У коментарях люди були здивовані тим, що відбувається на вулиці і розповідали про те, що їх районі така негода не зачепила.

"Де такий дощ??? Лівий берег, метро Дарниця немає не краплі, хмари все повз, на Дарниці гриміло, гриміло, покапало так, що навіть не помітили і всееееее, Ого!
На Оболонському проспекті такого не було, Слава Богу!",- написали користувачі Мережі.

А ось східні регіони дощі взагалі не зачепили. У цих містах зберігається досить спекотна погода і вона ж буде найближчим часом. Поки незрозуміло, коли стане легше і температура піде на спад.

Раніше Hyser писав про те, що у мережі розповіли, які пророцтва Ванги стали збуватися, стосується негоди.

Також писали, що на трасі Київ-Одеса сталася серйозна НП.

Нагадаємо, що українців готують до справжнього піку спеки.