Популярна українська співачка Тіна Кароль розмістила на сторінці свого мікроблогу ефектні знімки, на яких постала в стильному літньому вбранні.

Артистка позувала в м'ятному костюмі, який доповнила косинкою з кольоровим принтом. Також в якості доповнення до образу вона вибрала світло-блакитні босоніжки.

У коментарях до посту шанувальники обсипали зірку компліментами і відзначили, що вона однаково виграшно виглядає як в елегантних нарядах, так в спортивному одязі.

"Спасибі за емоції, які даруєте. Приймаємо як є і любимо всім серцем", "Неймовірно красива😍", "Боже ідеальна жінка😭 😩", "Тіна, зводиш нас з розуму😍 😍".

Не секрет, що Тіну Кароль часто називають однією з найбільш жіночних і привабливих представниць сучасної української естради. При цьому зірка займається не тільки шоу-бізнесовою діяльністю, а й активно розвивається на дизайнерському терені. Вона співпрацює зі знаменитими і талановитими дизайнерами і в підсумку створює неймовірні мерчі, що користуються популярністю у цінителів моди.

Наприклад, на початку липня світ побачила, вже друга за рахунком, колаборація Тіни Кароль з брендом Dream Team, присвячена новому альбому та всеукраїнському туру співачки під назвою «Красиво».

"Родзинкою" колекції є те, що кожен виріб унікальний, виготовлений вручну і малюнок не повторюється.

Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль одягла міні-шорти і показала шанувальникам, як виглядає справжня пристрасть.

Також наш портал розповів про те, що Слава Камінська насторожила шанувальників зовнішнім виглядом і схожістю з відомою російською виконавицею.

Нагадуємо, що Тіна Кароль здивувала публіку оригінальним акробатичним етюдом.