Недобра звістка прийшла з фронту в ще одну українську сім'ю - від ворожих куль загинув 19-річний танкіст з Дніпропетровщини Олександр Юрков.

Похорони хлопця пройшли 16 липня в селі Криничувате Дніпропетровської області, пише "Обозреватель".

Як стало відомо, Олександр збирався одружитися зі своєю коханою, але, на жаль, доля розпорядилася інакше. У нього залишилася мати і сестра. Батька у Саші не було.

Тетяна Миколаївна, мати Олександра, не може повірити в подію через те, що не знала про те, що її син воює на Донбасі. Він ніколи їй про це не говорив. Тому, коли в будинок прийшли військові і повідомили про загибель хлопця, його мати не відразу зрозуміла, що сталося.

Жінка була впевнена, що її син на навчаннях у Новомосковську - саме так він їй і говорив.

У 18-річному віці Олександра призвали в армію і після закінчення коледжу йому відразу ж вручили повістку. Все сталося швидко і на наступний день хлопець відправився на фронт.

Трохи пізніше він розповів матері, що уклав контракт на військову службу. Але про те, що вже воює на фронті, ні слова не говорив. Сусіди впевнені, що, швидше за все, хлопець не хотів, щоб його мати переживала за нього, тому мовчав.

Про хлопця відгукуються дуже добре. Він був спокійним і завжди готовий був прийти на допомогу сусідам по селу. У будинку також він завжди допомагав матері по господарству тому, що був єдиним чоловіком в сім'ї.

Сестра покійного навчається в Інституті, тому його мати зараз залишилася фактично одна. Вона досі не може прийти до тями. Постійно ходить на могилу сина і плаче.

Стало відомо, що у Олександра була дівчина на ім'я Люба. Молоді планували одружитися після навчання. Вони навіть встигли провести заручини в церкві.

Саша прекрасно ставився до любі і коли з'являвся вільний час, він проводив його з коханою.

Він був знайомий з багатьма друзями Люби і все про нього говорять тільки хороше.

Про смерть Олександра дівчина дізналася випадково і продовжувала писати йому.

Раніше Hyser писав про те, що на Донбасі від ворожої кулі загинув український військовий.

Також Hyser повідомляв, що у Росії перекинувся під час руху танк і впав на вежу.

Нагадаємо, що під Луцьком авто з дітьми влетіло в дерево.