Оля Полякова поділилася з фантами знімками зі свого концерту. Суперблондинка продемонструвала свою гнучкість в пікантних нарядах.

Під час карантину зірки українського шоу-бізнесу змушені були скасувати свої концерти та виступи. Не дивно, що вони скучили за гастролями і зустрічами зі своїми фанатами. Серед таких зірок і Оля Полякова.

Нещодавно Суперблондинка відновила концертну діяльність, чому дуже рада. У своєму мікроблозі Оля поділилася з шанувальниками знімками з концертів і своїми враженнями від гастролей.

"Кривий Ріг-Київ-Львів. 3 прекрасних концерти, 3 тис. кілометрів переїздів і перельотів, більше 20-ти тис. глядачів! Як же я за цим скучила!!! ❤️❤️❤️ А як пройшли ваші вихідні?» - написала Полякова в соцмережі.

Цей пост вона доповнила кількома знімками з минулих концертів. На фото Оля відображена в концертних нарядах: в червоному шкіряному плащі, в білому боді з бахромою, в боді космічного забарвлення і колготках у велику сітку.

До речі, під час своїх виступів Полякова поводиться дуже емоційно, багато рухається і танцює. Не дивно, що фотографу вдалося відобразити зірку в ефектній позі-Оля майже " встала на місток", прогнувшись під час співу.

Фанати Полякової в захваті від її творчості і нових знімком. Вони з нетерпінням чекають зустрічі з кумиром у своїх містах.

Як повідомлялося раніше, у мережу потрапило компрометуюче відео Олі Полякової. Співачка поводилася, як березнева кішка.

Hyser також писав, що Оля Полякова розбурхала мережу своїм новим образом. Схожа на папугу.