Ксенія Мішина розповіла про свій розрив з Олександром Еллертом.

Ксенія Мішина на своїй сторінці в соціальній мережі розповіла шанувальникам про те, що вона більше не зустрічається зі своїм обранців Олександром Еллертом. При тому, що причин розриву вона не пояснила, а просто сказала, що це "назавжди".

"Сталося це раптово і назавжди. Розуміння того, що людина більше не повинна мати ніякого відношення до мого життя. Ми більше не пара, це моє остаточне рішення", - написала актриса.

Також вона додала, що якби хтось написав книгу за її останнім роком життя, то це обов'язково була б драма. Також вона попросила своїх шанувальників нічого не питати і не намагатися дізнатися, що стало причиною розриву. Актриса заявила, що хоче максимально пережити цей момент у своєму житті.

"У мене є велике прохання до всіх моїх передплатників і всіх взагалі: прошу поважати мій особистий простір, не ставити питань і не намагатися нічого випитувати і дізнаватися. Дайте мені можливість прожити це екологічно і підтримайте мене своєю тишею", - попросила своїх шанувальників Мішина.

Вона також закрила коментарі до своєї публікації.

Еллерт після заяви Мішиної опублікував неоднозначний пост зі скріншотом з Вікіпедії, в якому пояснюється, що таке драма. Публікацію Олександр підписувати не став.

У коментарях шанувальники висловили свою думку, що пара просто вирішила їх розіграти. Адже всі чекали їх весілля і можливо, ця подія таки відбулася в їхньому житті.

Поки залишається тільки здогадуватися про те, що ж сталося.

Раніше Hyser писав про те, що екс-учасник "Холостяка" Михайлюк одружився.

Також писали, що Мішина і Еллерт показали справжню пристрасть.

Нагадаємо, що новий "Холдостяк" був помічений в компанії Мішиної.