У мережі продемонстрували, їжею якої якості годують людей на Донбасі

На жаль, в Україні, та й у багатьох інших країнах колишнього Союзу нерідко можна зіткнутися з низькою якістю продуктів харчування через, наприклад, закінчення терміну придатності. Однак, практика показує, що торговці продуктами далеко не завжди намагаються дотримуватися правил зберігання того ж яловичина. Про це повідомляє Twitter-аккаунт "out of context Ukraine".

Так, в профілі з'явився скріншот публікації з групи "Вконтакте" "інцидент Донецьк | ДТП | НП | події | Live" в якому опубліковано кілька фотографій, на яких зображений позашляховик, майже доверху забитий курячими тушками. "Хто ще бажає курочку? Шахтарська птахофабрика-доставка в спеку +24. Ринок Геолог або (Дев'ятка).

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Україні, на території Чорнобильської зони відчуження відкривається сховище ядерних відходів. Повідомляється, що створення подібних сховищ дозволить Україні позбутися залежності від Російської Федерації у сфері зберігання ядерних відходів.

У сховищі будуть розміщені відпрацьовані тепловиділяючі елементи трьох з чотирьох атомних електростанцій на території України. Це означає, що переробка ядерних відходів вперше відбуватиметься в нашій країні, а не в Росії, як це відбувалося раніше. Примітно, що щорічно на це витрачалося 170 мільйонів євро.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що експерти розповіли, які симптоми можуть вказувати на проблеми з нирками.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що стало відомо, які 4 продукти призводять до ранньої сивини.

Також "Hyser" писав, що експерти попередили українців про те, що скоро ціни на деякі продукти знизяться, а потім знову підуть вгору.