Зірка російського шансону Любов Успенська в черговий раз показала шанувальникам, що в свої 67 років цілком може дати фору більш молодим колегам по цеху.

Так, знаменитість розмістила кадр, на якому постала в спокусливій сукні чорного кольору і ботфортах. Артистка виставила напоказ гідності своєї фігури, а в підписі до знімка заявила: «Московська спека сьогодні нічим не відзначилася від спеки в Баку ❤️ не вистачає тільки моря❤️».

У коментарях до посту фоловери оцінили зовнішність артистки і її засудили її спроби виглядати привабливо: "Дааааа...фотошоп...прикро...да ладно", " для елегантного віку дуже пішло!", "Ця, супер мати... зовсім на старості років, здуріла..))) 😂 😂 😂 ", "Людина без почуття міри, в 67 років це смішно і сумно".

Варто відзначити, Любов Успенська часто радує шанувальників подібними провокаційними образами:

До слова, нещодавно любов Залманівна повідомила поціновувачам свого таланту, що незабаром сценічну діяльність почне її єдина дочка - Тетяна Плаксіна.

Спадкоємиця артистки пройшла повний курс лікування і реабілітації після серйозної травми і тепер готова до реалізації творчих амбіцій. Зіркова мама готова допомогти дочці у всіх починаннях і зізналася, що її Тетяна співає краще за неї саму, а тому у неї є всі шанси підкорити сучасний шоу-бізнес.

Раніше "Hyser" писав про те, що Любов Успенська виконала пісню українською мовою в дуеті з привабливим чоловіком.

Також наш портал розповів про те, що Наташу Корольову розкритикували за безглуздий фотошоп на нових фото з сином.

Нагадуємо, що Поліна Гагаріна похвалилася оригінальною позою на екзотичному тлі.