Українська співачка Slavia, вона ж Ярослава Притула, представила суспільству свого нового обранця.

Шлюборозлучний процес артистки з Михайлом Фомою, більш відомим як Дзідзьо, був гучним і супроводжувався скандалами. Здавалося, що після цього знаменитості ще довго будуть приходити до тями, але ні. Буквально через пару місяців після заяви про розлучення Slavia заінтригувала фоловерів фото з загадковим хлопцем.

колишня дружина Дзідзьо показала нового коханця. Молоденький і худенький, фото: Караван історій

На жаль, обличчя молодої людини розгледіти важко на представленому фото в Instagram Stories Ярослави, оскільки він стоїть поруч зі співачкою спиною до об'єктиву. Однак свою публікацію знаменитість супроводила фразою "Рідна душа" і сердечком, що може частково свідчити про те, що це досить близька людина для неї.


Користувачі були заінтриговані несподіваним фото співачки, але потім вона прояснила ситуацію наступною своєю публікацією в соцмережах. Вона показала обличчя молодої людини, що був з нею на фото. З'ясувалося, що це її брат, чемпіон з карате і справжня гордість сім'ї.


За словами дівчини, вони з молодшим братом дуже схожі, причому не тільки зовні.


Тепер, коли інтрига розкрита, можна сміливо заявити, що серце Ярослави може бути ще вільне. Варто відзначити, що співачка розлучилася з Дзідзьо після 20 років спільного життя і не виключено, що їй знадобиться все-таки час, щоб прийти в себе.

Раніше "Hyser" писав про те, що співачка Настя Каменських зізналася, чому майже не бачиться з Потапом.

Також наш портал повідомляв, що дочка Тіматі не злюбила його дівчину з "Холостяка".

Нагадуємо, що нові фото Агати Муценіеце змусили шанувальників тремтіти від радості.