Старша дочка відомої української співачки Ольги Полякової Марія знялася в черговій фотосесії.

Цього разу дівчина взяла в руки автомат, оголивши зону декольте.

Новий знімок опублікувала в своєму Instagram її зіркова мама Оля Полякова, підписавши фото: "Господиня картелю".

Однка шанувальники оцінили фотографію Маші Полякової не зовсім позитивно. Один з них обурився, що дівчина тримає в руках автомат, коли в країні йде війна. Інший же вказав на те, що їй зовсім зовсім не йде зброя в такому молодому віці і порадив краще взяти в руки букет квітів.

"В место автомата,полевые цветы лучше бы смотрелись в 16лет красотка!!!🔥", "Дуже недоречний автомат😢". "Как смешно и не лепо это смотрится😂", "Даремно ви виставляєте свою дівчинку в такій іпостасі. Їй ще зарано.", " Автомат лишний на фото.", ".....Картеля .....или артели ..Поляковы , учите правописание ...", "Удивили. Не в приятную сторонух.жаль", "Девочка красива безусловно НО автомат совсем ей не к чему", "Ну, да, яблоко от яблони , правду говорят" (Орфографія збережена - прим. ред.), - пишуть фоловери під фото.

Раніше Hyser писав про те, що Оля Полякова влаштувала фотосесію в червоному бікіні-нові знімки зірки розлютили її фанатів.

Також Hyser повідомляв, що Олю Полякову розкритикували за фотосесію в міні-бікіні - суперблондинка похвалилася ідеальною фігурою.

Нагадаємо, що Оля Полякова підтримала збірну України з футболу-співачка записала мотивуюче відео топлес.