Хтось шкодує, коли рано йдуть молоді люди, але практично всі сумують коли гасне зірка часів епохи СРСР. Кажуть, їх не замінити ніким і що сучасне мистецтво сиротіє з кожною такою втратою, адже Бузової до таких метрів як Микола Сліченко не дорости ніколи.

Так, у п'ятницю, 2 липня, стало відомо, що в Москві зупинилося серце Миколи Сліченка-художнього керівника театру " Ромен", єдиного в світі професійного циганського колективу. Про це повідомили представники театру.

"З глибоким сумом сповіщаємо, що пішов з життя Микола Олексійович Сліченко. Його зірка завжди буде сяяти на небосхилі в сузір'ї "Тельця" , а пам'ять про нього ми назавжди збережемо в наших серцях", - сказаний на сайті театру.

Причина смерті співака і режисера не уточнюється, проте відомо, що в кінці травня Слинченко був госпіталізований, за деякими даними, через проблеми з легенями.

Зазначимо, що колеги шоковані раптовою кончиною Миколи Сліченка. Так, заступник директора з маркетингу театру "Ромен" Галина Гофман заявила, що останнім часом Микола Олексійович і правда відчував себе неважливо, але ніщо не віщувало трагедії.

"Він відчував себе неважливо, але нічого не віщувало. Це не COVID. Це не має ніякого відношення до COVID", - сказала вона.

Гофман також зазначила, що дата прощання з актором буде названа пізніше. Інформація про це з'явиться на сайті театру.

Відзначимо, що у творчій біографії Миколи Сліченка безліч яскравих акторських робіт, зіграних на підмостках рідного театру і в кіно. Більш того, за словами мера Москви Сергія Собяніна, "створені ним ліричні образи увійшли до золотого фонду російського театру і кінематографа".

Найвідомішою роботою артиста став культовий фільм "Весілля в Малинівці" , де його партнерами були Михайло Пуговкін, Володимир Самойлов, Михайло Водяний і Зоя Федорова.

Всього ж артист зіграв понад 60 ролей, знявся в десятках художніх і телевізійних фільмів, серед яких найбільш затребувані глядачем:"в дощ і в сонце "(1960) і" Військово-польовий романс " (1998).

У театрі, кіно, на естраді Миколи Сліченка виконував циганські та естрадні пісні, старовинні романси. Не дивно, що він став першим циганом, який удостоївся почесного звання "Народний артист СРСР".

Раніше "Hyser" писав про те, що стало відомо, як захиститися від небезпечного штаму "Дельта".

Також наш портал повідомляв, що у реанімацію з коронавірусом госпіталізований актор і музикант Петро Мамонов.

Нагадувати, ВООЗ готує світ до нової нищівної хвилі ковіда.